REKLAMI GEÇ

Cenaze töreni Yeni Cami’de

Cenaze töreni Yeni Cami’de

Siirt’te askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Teknik Astsubay Üstçavuş Vedat Avcı için bugün Denizli Yeni Camli’de bir cenaze töreni düzenlenecek. Şehit Avcı, son yolculuğuna öğle namazına müteakip gerçekleştirilen törenle uğurlanacak.

/ DENİZLİHABER / 12 Kasım 2012 Pazartesi, 10:29

Denizli kısa bir sürenin ardından ikinci şehidini uğurluyor. Siirt’te sürdürülen düzenli operasyonlar kapsamında, bölgede çatışan özel birlikleri taşıyan helikopterin düşmesi sonrası şehit olan Teknik Astsubay Üstçavuş Vedat Avcı, bugün Denizli’nin merkezinde gerçekleştirilecek cenaze törenin ardından toprağa verilecek.

25 yaşındaki şehit astsubayın cenaze töreni Yeni Cami’de gerçekleştirilecek. Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından asri mezarlıktaki şehitliğe defnedilecek olan Şehit Astsubay Üstçavuş Vedat Avcı’nın cenaze töreni için hazırlıklar sürüyor.

Cumartesi günü meydana gelen korkunç olayda Avcı’nın teknik astsubay olarak görev yaptığı askeri helikopter ilk belirlemelere göre yoğun sis ve yağış nedeniyle kayalıklara çarparak düşmüş, 17 askerimiz şehit düşmüştü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı