REKLAMI GEÇ

Şehidimiz son yolculuğuna doğru

Şehidimiz son yolculuğuna doğru

Siirt kırsalında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 17 askerden biri olan Şehit Astsubay Vedat Avcı’nın cenazesi dün akşamüstü Denizli’ye getirildi. Şehidi öğle namazına müteakip Yeni Cami’dun uğurlayacağız.

/ DENİZLİHABER / 11 Kasım 2012 Pazar, 20:00

Siirt kırsalında düşen helikopterin aramızdan aldığı 17 şehit, son yolculuklarına uğurlanıyor. Şehitlerin cenazeleri Siirt’ten Casa tipi uçaklarla Cumartesi akşam saatlerinde Diyarbakır’a götürüldü.

Diyarbakır’da 17 şehidimiz için Pazar sabahı bir tören düzenlendi. Devletin üst düzey isimlerinin katıldığı törenin ardından şehitler memleketlerine gönderilmek için kargo uçaklarına bindirildi.

Düşen helikopterin teknik astsubayı Şehit Astsubay Vedat Avcı’nın cenazesi de önce Diyarbakır’dan Ankara’ya, ardından da Denizli’ye getirildi. Çardak Havaalanı’ndan alınan şehidimizin al bayrağa sarılmış tabutu, akrabalarının da oluşturduğu bir konvoyla güvenlik güçlerinin refakatinde dün akşamüstü Tugay Komutanlığı’na getirildi.

Şehit için bugün öğle namazına müteakip Yeni Camii’de bir cenaze töreni düzenlenenecek

GELİŞMELER DENİZLİHABER’DE

Yorumlar

cano   -  Bağlantı 12 Kasım 2012, 11:05

Şehidim mübarek kanınla suladığın topraklara gün gelecek bizler de düşeceğiz. Bu vatan Yüce Allah’ın izni ile ilelebet payidar kalacak,bayrak inmeyecek ,ezan susmayacak. Rahat uyu ,bizlere de şefaatçi ol inşallah. 289ncu dönem Atğm.

CANSUN   -  Bağlantı 11 Kasım 2012, 22:45

VAH HALİMİZE VAH…..ALLAH Sabırlar versin Rahat uyu şehidim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı