REKLAMI GEÇ

Zolan’dan ‘doğalgaz kullanın’ çağrısı

Zolan’dan ‘doğalgaz kullanın’ çağrısı

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Karşıyaka’da katıldığı iftar yemeğinde vatandaşlara doğalgaz kullanmaları konusunda çağrı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Haziran 2015 Pazar, 13:29

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her mahallede kurduğu iftar sofralarının sonuncusu Karşıyaka Mahallesi’nde büyük bir katılımla gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan burada kalabalığa yaptığı konuşmada “Önümüzdeki kış en temiz kış olsun istiyorum. Evinin önünden doğalgaz hattı geçen herkes abone olsun” dedi.

Karşıyaka Pazaryeri’nde kurulan sofrada yüzlerce Karşıyakalı iftar açarken Başkan Zolan da büyükşehir belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Zolan, bölgede önemli çalışmalar yaptıklarının altını çizerken, “Bizim en önem verdiğimiz konu doğalgaz çalışması. Karşıyaka’nın tamamı doğalgaz ile tanışsın istiyoruz. Doğalgaz ile temiz bir havaya kavuşacağız” dedi.

 

KÖMÜR KULLANMAYIN
Kömür kullanımının hava kirliliğine önemli ölçüde katkı yaptığına işaret eden Zolan, “Biz doğalgazı evin önünden geçirerek Büyükşehir Belediyesi olarak görevimizi yaptık. Doğalgaz kullanmayan kardeşlerimize, büyüklerimize de rica ediyorum, doğalgazı mutlaka kullansınlar. Hem kendi, hem insanlarımızın sağlığı, hem de Denizli için. Komşumuza, insanlarımıza  zarar vermemek adına doğalgazın kullanılması gerekiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı