REKLAMI GEÇ

Denizli Valisi Hasan Karahan Güney’i teftiş etti

Denizli Valisi Hasan Karahan Güney’i teftiş etti

Denizli Valisi Hasan Karahan, rutin olarak yaptığı ilçe ziyaretlerinin sonuncusunu Güney’e yaptı. Karahan, ilçe yetkililerinden genel bilgi alarak bazı kamu kuruluşlarında inceleme yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2019 Çarşamba, 10:22

Denizli Valisi Hasan Karahan, ilçe gezilerinin sonuncusunu Güney’e yaptı ve bir dizi incelemelerde bulundu. İlk olarak Güney Kaymakam Vekili Pınar Uz’dan ilçenin genel durumu ve kamu yatırımları hakkında bilgi alan Vali Karahan, daha sonra İlçe Entegre Hastanesi’ne geçerek burada poliklinik, laboratuvar ve acil bölümlerinde incelemelerde bulundu.

Güney ziyaretinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret eden Vali Hasan Karahan, görevli güvenlik güçlerinden ilçedeki asayiş ve diğer güvenlik durumu hakkında bilgi alarak hayırsever iş adamı Yasin Tokat tarafından ağabeyi Fevzi Tokat adına yaptırılan ve yapımı devam eden Fevzi Tokat Ortaokulu’nun inşaatını gezdi.

İlçede son olarak Güney Belediyesi’ne geçen Vali Hasan Karahan burada Güney İlçe Belediye Başkanı Halil Ayhan ve belediye personeli tarafından karşılandı. Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan ziyarette Karahan’a belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri hizmetlerle ilgili bilgi verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı