REKLAMI GEÇ

Güney Şelalesi büyülüyor

Güney Şelalesi büyülüyor

Türkiye’nin 23. doğa harikası kabul edilen Güney Şelalesi ziyaretçilerini ağırlıyor. Hafta sonu tatilini fırsat bilen özellikle yerli turistlerin ilk tercihleri arasında yer alan Güney Şelalesi, 2013’te yıkılmış, kısa süre içinde yeni yüzü ve çift şelalesi ile ilgi odağı olmuştu.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2016 Pazar, 18:29

Türkiye’nin 23. doğa harikası olan Güney Şelalesi, 13 Mayıs 2013’te yıkılmasının ardından yapılan çalışmalarla kısa sürede toparlandı ve eski güzelliğine kavuştu.

denizli-guney-selalesi-ic

Yerli ve yabancı turistlerin uğrak yeri haline gelen Güney Şelalesi, özellikle hafta sonları ziyaretçilerini ağırlamayı sürdürüyor. Güney’e 3, Denizli’ye de 70 kilometre mesafede olan Güney Şelalesi, 20 metre yükseklikten dökülen suların oluşturduğu görsel güzellik ile yoğun ilgi görüyor. Yeni oluşturulan Cindere Barajı’nın su toplama havzasının hemen üzerinde bulunan şelale, Türkiye’nin doğa harikaları arasında gösteriliyor.

Pazar gününü fırsat bilen yerli turistler Güney Şelalesi’ne akın etti. Hem suyun, hem de serin havanın tadını çıkaran turistler unutamayacakları bir gün yaşarken, şelalenin hemen yanında bulunan park alanında da piknik yapma imkanı yakalıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı