REKLAMI GEÇ

Güney’de içme suyu sorunu çözülüyor

Güney’de içme suyu sorunu çözülüyor

Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Güney’in 5 mahallesi için 15 bin 500 metre içme suyu isale hattı döşüyor. Bu mahalleler için 1 sondaj kuyusu ve 500 metreküplük içme suyu deposu çalışmasını da tamamlayan DESKİ, bölgeye yeni bir sondaj kuyusu daha açacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2016 Perşembe, 13:45

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Güney’de içme suyu depo, isale hattı ve sondaj kuyusu ihtiyacı olan mahallelerde yaptığı yatırımlarını sürdürüyor. Güney’in Kerimler, Aşağıçeşme, Ortaçeşme, Yenikonak ve Parmaksızlar mahallelerine 15 bin 500 metre içme suyu isale hattı döşenmesine başlandı. DESKİ ekipleri ayrıca Kerimler Mahallesi’nde başladığı ve 5 mahallenin yararlanacağı sondaj kuyusu ve 500 metreküplük içme suyu deposu çalışmasını da tamamladı. Devam eden proje kapsamında bölgeye yeni bir içme suyu sondaj kuyusu daha açılacak.

deski-guney-icme-suyu-1

MALİYET AZALACAK
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “5 mahallemizi birbirine bağlayacak içme suyu hatlarımızla burada yaşayan hemşehirlerimize kaliteli ve nitelikli içme suyu sağlayacağız. Böylece hem bakım onarım maliyetleri düşecek hem de zamandan tasarruf edeceğiz. Projemizi kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı