REKLAMI GEÇ

Güney’i sel ve dolu vurdu

Güney’i sel ve dolu vurdu

Güney dün akşam saatlerinde aniden bastıran ve yaklaşık yarım saat süren yağmur ve doluya teslim oldu. Ceviz büyüklüğündeki dolu ekili alanları vurdu, şiddetli yağmurun ardından oluşan sel ilçeyi savaş alanına çevirdi. Otomobil ve traktörler yollarda açılan çukurlara düştü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2018 Cuma, 09:50

Dün bazı ilçelerde etkili olan, özellikle Çivril’de kıyameti andıran görüntüler ortaya çıkaran yağmur gece saatlerinde Güney’i vurdu.

Aniden bastıran ve şiddetini hızla artıran yağmura ceviz büyüklüğünde dolu da eklendi.

Şiddetli yağmur, ilçenin fiziki durumu nedeniyle sel oluşturdu, ilçe tam anlamıyla savaş alanına döndü.

Altyapı çalışmalarının sürdüğü ilçede yollar sele dayanamadı, yollar yarıldı, otomobil ve traktörler oluşan çukurlara gömüldü.

Şiddetli yağmur ve dolunun ardından Güney Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi’nin de desteğiyle yoğun bir çalışma başlattı. Ekipler gece boyunca selin kapattığı yolları açmak için çaba harcadı.

Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, ekiplerin gece boyunca kapanan yolların açılması için çalıştığını belirterek, yağmurun ilçede önemli zarara yol açtığını söyledi.

Ayhan, “Bizi sevindiren tarafı can kaybı ve yaralı olmamasıdır. Yaşanan doğal afet sonucu malları ve mahsulleri zarar gören vatandaşlarımıza geçmis olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı