REKLAMI GEÇ

Kaza kurbanı 4 kişi yan yana defnedildi

Kaza kurbanı 4 kişi yan yana defnedildi

Çal’da iki otomobilin karşılıklı çarpıştığı kazada yaşamını yitirenler toprağa verildi. Güney’in Hamidiye Mahallesi’nde gözyaşı sel olup aktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2017 Pazartesi, 18:26

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Aynı aileden Nuri Kölem (85), zihinsel engelli oğlu Nacip Kölem (58), damadı Bülent Coşkun (41) ve damadının eşi Ayşe Coşkun (42) için bugün Güney’in Hamidiye Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Güney Kaymakamı Fatih Bayram ile ailenin yakınları katıldı. Cenaze namazını, Buldan Müftüsü Sedat Çakar kıldırdı.

Hamidiye Cami’nde kılınan ikindi namazının ardından aynı aileden 4 kişinin tabutları, cenaze aracından çıkarılarak cami önünde hazırlanan masalara kondu. Tabutların üzerlerine Ayşe Coşkun’un eşarbı, diğerlerine ise kazakları kondu. Ölenler için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Namazın ardından kaza kurbanı 4 kişi mahalle mezarlığında yan yana toprağa verildi.

MAHALLEDE ÜZÜNTÜ HAKİM
Kazada hayatını kaybeden Bülent Coşkun ile eşi Ayşe Coşkun’un tek çocukları olan ve kazada bacakları kırılan 9 yaşındaki Nuri Coşkun’un Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavisi sürüyor. Ailenin akrabası olan Yılmaz Sarıkuş, mahallede büyük acı olduğunu, aynı aileden 4 kişiyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, Nuri Coşkun’un kazadan yaralı kurtulduğunu ancak annesi ve babasını kaybettiğini söyledi.

Öte yandan diğer otomobilin sürücüsü 63 yaşındaki Mustafa Yeşilyuva ise Çal’ın Akkent Mahallesi’nde toprağa verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı