REKLAMI GEÇ

KERİMLER KÖYÜNÜN YOL SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

KERİMLER KÖYÜNÜN YOL SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Denizli İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünce, Güney’e bağlı Eziler Beldesi- Kerimler Köyü’nün yol sorunu çözüldü.

/ DENİZLİHABER / 30 Kasım 2011 Çarşamba, 16:18

Güney İlçesi’ne bağlı Eziler Beldesi- Kerimler Köyü’nün daha önce 4 metre genişliğinde ve yer yer çökmelerin yaşandığı 6 kilometrelik yolun 4 kilometrelik kısmın da yapılan çalışma ile 12 metrelik genişliğe ulaşarak standartlara uygun bir hale getirildi.Güney İlçesi’nden Uşak- Eşme İlçesi’ne ulaşımı sağlayan yolda yaşanan problemler 2011 yılı programına alınarak 800 bin liralık harcamayla onarıldı.

İl Özel İdare Müdürlüğü Yol ve Ulaşım Müdürlüğü’nce çöken ve asfalt niteliğini kaybeden yolda sıkı bir çalışma yapılarak zemini sağlamlaştırıldı. Zemin çalışmalarının ardından standarda kavuşacak yolda asfalt çalışması yapılacağı kaydedildi. Eziler Beldesi ve Kerimler Köyü yol ayrımından başlayan çalışma 2011 yılı programında 4 kilometre 2012 yılı programında ise kalan kısmı yapılacağı kaydedilirken Kerimler Köyü Muhtarı Hüseyin Doğan mutluluğunu dile getirdi. Muhtar Doğan, “Senelerdir sorun olan bu yol yapılan çalışmalar sonunda yüksek standarda kavuştu. Yıllardır bölgenin kanayan bir yarası oldu” dedi.

Yorumlar

veli dogan   -  Bağlantı 15 Mayıs 2013, 11:38

ALT YAPI YAPILALI İKİ SENE OLDU AMA HALA ASFALT DEĞİL YOL YİNE YAĞMUR SULARIYLA BOZULDU

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı