REKLAMI GEÇ

Zolan: Güney’de altyapıyı tamamladık

Zolan: Güney’de altyapıyı tamamladık

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Güney İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Güney’in en büyük sorunu olan altyapısını tamamlayarak üst yapısına başladıklarını vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Güney hak ettiği hizmetleri alıyor, almaya da devam edecek” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2018 Çarşamba, 15:04

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir süre önce genel kurullarını tamamlayan AK Parti Güney İlçe Teşkilatı’na iade-i ziyarette bulundu. Ziyarete Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, AK Parti Güney İlçe Başkanı Celal Özbilen ve çok sayıda partili katıldı.

“GÜNEY HAKETTİĞİ HİZMETLERİ ALIYOR”
Güney ilçesinin hak ettiği hizmetleri aldığını ve almaya da devam edeceğini vurgulayan Başkan Osman Zolan, “Uzun yıllar Güney’e taş üstüne taş koyulmamıştı. İlk yaptığımız hizmet 24 saat nöbette olan itfaiye hizmetimiz oldu. ‘Denizli merkezde ne varsa ilçelerde de o olacak’ demiştik. Cenaze hizmetlerimizi ücretsiz hale getirdik. Mezarlıklarımızı temizledik, düzenli hale getirdik. Haylamaz Mahallesi yakınlarına 2 bin tonluk, Ortaçeşme’ye 500 tonluk 2 su deposu yaptık” diye konuştu

“BİR DAHA ALT YAPI ÇALIŞMASI GÖRÜLMEYECEK”
Başkan Osman Zolan, “Güney’in en büyük sorunu altyapıydı. İçme suyu ve kanalizasyon hatları baştan aşağı değişti. Burada bulunan nesil bir daha alt yapı çalışması görmeyecek. Çok şükür sonuna geldik, sizlerde sabrettiniz destek oldunuz. Şimdi üst yapıya başladık, bu çalışmamız da yıl içerisinde sona erecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı