REKLAMI GEÇ

Ajans yaşını 15 yazdı, nüfus cüzdanında 9 yazıyor

Ajans yaşını 15 yazdı, nüfus cüzdanında 9 yazıyor

Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’nde, bir evin bahçesine hırsızlık yapmak amacıyla girdiği iddia edilen ve ev sahibi tarafından vurularak öldürülen İ.A.İ’nin yaşıyla ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Haberi geçen DHA, ölen çocuğun yaşını 15 olarak bildirirken, resmi kayıtlara göre 9 yaşında olduğu öğrenildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2015 Pazartesi, 13:24

Kocabaş’ı etnik bir çatışmanın eşiğine getiren olayın yankıları sürerken, dikkat çeken yeni detaylar ortaya çıkıyor. Bunlardan birisi de ev sahibi Y.K. tarafından tabancayla vurularak öldürülen İ.A.İ’nin yaşıyla ilgili.

DHA’nın olayın ardından aboneleriyle paylaştığı haberde, ölen İ.A.İ’nin yaşıyla ilgili. Haberde, Y.K’nın tabancasından çıkan kurşunla hayatını kaybeden İ.A.İ’nın 15 yaşında olduğu belirtildi. Ancak, olayın ardından yapılan incelemede ölen çocuğun nüfus kayıtlarına göre yaşı 9 görünüyor.

SORGUSU SÜRÜYOR
Öte yandan, cinayet sonrası yakalanan ve jandarma tarafından gözaltına alınan mermer işletmesi sahibi Y.K’nın sorgusu sürüyor. Y.K’nın, sorgulaması tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı