REKLAMI GEÇ

Annesinin evinde intihar etti

Annesinin evinde intihar etti

Honaz’da bir yakının oğlunun sünnet düğüne katıldıktan sonra annesine ait olan ve kimsenin oturmadığı eve giden 65 yaşındaki Mehmet Ali Gürsel, kendini tavandaki demire iple asıp yaşamına son verdi. Gürsel’in bir süredir psikolojik sorunları olduğu belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2014 Pazartesi, 15:55

İrfan ÇAM/ HONAZ (Denizli), (DHA)
Denizli kent merkezinde tuhafiye dükkanı işleten Mehmet Ali Gürsel, dün akşam bir yakınının oğlunun sünnet düğünü için Honaz İlçesi’ne gitti. Düğünden sonra kimsenin oturmadığı, Honaz’ın Cumhuriyet Mahallesi’ndeki annesinin evine giden Mehmet Ali Gürsel, bugün sabah saatlerinde, kendisini aramaya çıkan kardeşleri tarafından iple tavana asılı halde bulundu.

Haber verilmesiyle olay yerine gelen polis ve savcının yaptığı incelemede, eşi ve çocuklarında ayrı yaşadığı öğrenilen Mehmet Ali Gürsel’in, kendini evin tavanındaki demire iple asarak yaşamına son verdiği belirlendi.

Geride intihar notu bırakmayan ve bir süredir psikolojik sorunları bulunduğu öğrenilen Gürsel’in cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı