REKLAMI GEÇ

Başkan Kepenek, “Honaz’ın turizm potansiyeli artacak”

Başkan Kepenek, “Honaz’ın turizm potansiyeli artacak”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’da düzenlediği Yerel yönetimler ve Turizm Zirvesi’ne katılan Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Honaz’ın turizm potansiyelinin ortaya çıkarılması ve ilçeye gelen turist sayısının artırılması için önemli görüşmeler yaptığını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Aralık 2019 Cuma, 10:12

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek Cumhuriyet Halk Partisi’nin İstanbul’da düzenlediği Yerel yönetimler ve Turizm Zirvesi’ne katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu zirvenin açılış konuşmasında partinin elinde olan belediyelerin ülkenin turizminin yüzde 90’ının karşıladığına dikkat çekerek, bunun ülkenin tanıtımı açısından büyük önem arz ettiğini söyledi.

Zirveyi değerlendiren Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘’ Turizm konusunda ilçe olarak tanınırlığımızın artması için neler yapılabilir, turistlerin geleceği, gezeceği ve konaklama yapacağı yerler gibi konularda nasıl hareket edilir diyerek oldukça pozitif görüşmelerde bulunduk ve bilgiler edindik. Göreve geldiğimiz günden bu yana Kaklık Mağarası’na verdiğimiz önem, Saklıgöl’ün tanıtımına verdiğimiz değer ve fuarlara katılım sağlayarak ilçemizi her açıdan tanıtma hamlelerimiz ortada. Bunları daha da arttırarak yerli ve yabancı turistleri ilçemize çekmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Zirvede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı