REKLAMI GEÇ

Başkan Zolan Honaz’ı turladı

Başkan Zolan Honaz’ı turladı

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, büyükşehir bilgilendirme gezilerini sürdürüyor. Honaz’a bağlı köyleri ziyaret eden Zolan, Büyükşehir Yasası ile mahalleye dönüşecek olan köylerin hem bağlı bulundukları ilçeden, hem büyükşehir belediyesinden hizmet alacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 24 Ocak 2014 Cuma, 12:52

Honaz gezisine belediye ziyaretiyle başlayan Başkan Zolan, yoğun ilgiyle karşılandı. Zolan’a teşekkür eden Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “Gerek aday adaylığımız sürecinde, gerek belediye başkanlığı yaptığımızda bize verdiğiniz desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bu ziyaret biz çok mutlu etti. Şahsım ve Honazlılar adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

DENİZLİ’DE NE VARSA HONAZ’DA O OLACAK

Honaz halkının her zaman şahsına gösterdiği sıcak ilginin kendisini memnun ettiğini dile getiren Başkan Zolan ise, “Tüm halkımızla birlikte tek derdimiz var, o da hizmettir. Sizlerin hizmetkarı olmaktır. Buradaki arkadaşlarımız ekip arkadaşlarımızdır. Başka amaç gaye yok. Honaz’a hizmet etmek Denizli’ye hizmet etmektir. Son geldiğimden bu yana Honaz’da çok güzellikler olmuş. Geldiğimizde altyapı çalışmaları vardı. Toz, çamur gibi olumsuzluklar vatandaşlara yansıyordu ama onlar bitmiş ve üstyapı da kendini göstermiş. Ben Turgut Başkanımızı tebrik ediyorum. Denizli’de ne varsa Honaz’da o olacak diyoruz. İnşallah büyükşehirle birlikte burada birçok güzel projeleri birlikte yapıp hizmete sunacağız” diye konuştu

ic-1

DEĞİŞİME HAZIR OLUN

Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra ilçeye bağlı Menteşe, Aşağıdağdere, Yukarıdağdere,  Akbaş, Gürlek, Emirazizli, Karateke ve Ovacık köylerini ziyaret etti.

Buralarda yaptığı konuşmalarda büyükşehirle birlikte Denizli’nin her noktasında büyük değişim yaşanacağına kaydeden Zolan, “Bu değişimi en çok köylerimiz hissedecek. Bir kere artık köylerimiz hem büyükşehir belediyesi hem de Honaz Belediyesi’nden hizmet alacak. Günlük işlerinizi Honaz Belediyesi giderirken, daha büyük işler büyükşehir belediyesi tarafından yapılacak” dedi.ic-2

Büyükşehirle birlikte köylerdeki tüm yapıların ruhsatlı hale geleceğini anlatan Zolan, sözlerine şunları ilave etti:

“Ev yapmak istediğinizde ise sizler için farklı tip projeler üretilecek. İhtiyaca göre farklı büyüklüklerde, bölgenin özelliklerine göre hazırlanacak bu projelerden herhangi birini seçerek evinizi yapacaksınız. Bu projeler için tek kuruş cebinizden para çıkmayacak. Yapı denetim konusunda da endişe etmenize gerek yok. Yapı denetimi de ücretsiz bağlı bulunduğunuz belediye yapacak. Biz istiyoruz ki kent merkezinde yaşayan insanların yararlandığı konfordan, hizmetten köylerimizde yaşayanlarda yararlansın. Yasa gereği Büyükşehir Belediyesi ile ilçe belediyesinin mahalle statüsü kazanan belde ve köylere bütçelerin en az yüzde 10’u kadar her yıl yatırım yapmak zorunda. Bu kaynakla yapılan hizmetler burada yaşayan vatandaşlarımızın yaşadıkları yerde mutlu olmalarını sağlayacak. Tıpkı Denizli’de var olan güzellikler artık buralarda da olacak.”

Yorumlar

esat   -  Bağlantı 24 Ocak 2014, 15:07

selam

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı