REKLAMI GEÇ

Zolan ve meclis üyelerine Honaz kitabı

Zolan ve meclis üyelerine Honaz kitabı

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Honaz 2020” kitabını, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve meclis üyelerine verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mart 2020 Cumartesi, 11:11

Honaz Belediyesi tarafından ilçenin tarihinin, kültürünün, mahallelerinin, güzelliklerinin tanıtıldığı kitabın dağıtım çalışmaları devam ediyor.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, ‘Honaz 2020’ adıyla hazırlanan kitabı Denizli Büyükşehir Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı’nda tanıttı.

Kitabı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan başta olmak üzere tüm meclis üyelerine hediye eden Kepenek, ilçenin tanıtımı için her alanda çalıştıklarını kaydetti.

Kepenek, “Honaz’ın tarihini, kültürünü, tarımını ve diğer tüm özelliklerinin tanıttığımız bu kitap 3 aylık bir emeğin ürünü. İlçemizi her haliyle tanıttığımız bu kitabı ilçedeki tüm esnaflara, okullara, kamu kuruluşlarına, odalara dağıtıyoruz. Bu meclisin bir paydaşı olarak sizlere bu kitabı vermekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kitap için teşekkür ederek emeği geçenleri tebrik etti. Meclis üyeleri de kitap hediyesinden dolayı Başkan Kepenek’e teşekkür ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı