REKLAMI GEÇ

Çalıntı malla uyuşturucu takası

Çalıntı malla uyuşturucu takası

Jandarmanın Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’nde düzenlediği operasyonda çalıntı mal karşılında uyuşturucu satan 10 kişilik bir çeteyi gözaltına aldı. 275 jandarmanın katıldığı operasyonda çalıntı olduğu belirlenen çok sayıda ev eşyası ve küçükbaş hayvan ile ruhsatsız silahlar ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2014 Perşembe, 15:35

Jandarma ekiplerinin Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’nde düzenledikleri operasyon, uyuşturucu ticaretinin ulaştığı noktayı gözler önüne serdi.

10 kişinin gözaltına alındığı operasyonda şebeke üyelerinin uyuşturucu imalatı ve satışı yaptıkları, uyuşturucu madde kullanan şahısların hırsızlık sonucu elde ettikleri malzemeleri, uyuşturucu ile değiştirdikleri belirlendi.

23 kişiye ait 22 adrese yapılan baskında yapılan aramalarda 1 adet 9 mm. çapında ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 7 fişek, 15 ruhsatsız av tüfeği, yaklaşık 10 gram kubar esrar, 150 gram yakılmaya çalışılırken ele geçirilen sentetik kannabinoid (bonzai) olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde,
11 çalıntı olabileceği değerlendirilen koyun, 4 çalıntı plakasız motosiklet, 1 altın küpe, 5 euro ve 4 bin 990 lira nakit para, 1tane 2,5’luk altın ve ile çok miktarda elektronik malzeme ve ev eşyası ele geçirildi.

10 kişi sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı