REKLAMI GEÇ

Honazlı damattan geline fayton sürprizi

Honazlı damattan geline fayton sürprizi

Honaz’da hayatlarını birleştiren Cansu-Kamil çiftinin düğünü güzel bir sürprize tanık oldu. Damat Kamil Zeytun, gelini evinden arabayla değil, faytonla aldı. Nostaljik görüntülerin yaşandığı kız alma töreninde gelin ve damadın mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Emrah Varol / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2017 Salı, 12:15

Honaz’da yaşayan Cansu Bozdağ ve Kamil Zeytun çiftinin yaptığı düğün ilçede herkes tarafından konuşulmaya başlandı. Bir süre önce tanışıp evlilik kararı alan çiftin nikahları 07.07.2017 günü saat 7’de kıyıldı.

Daha sonra kına gecelerini yapan çiftin hafta sonunda ise düğünleri de dillere destandı. Öğle saatlerinde kız almaya gidilirken, kız alma töreni güzel bir sürprize tanık oldu. Damat Kamil Zeytun, hayat arkadaşı için fayton kiraladı. Kiraladığı faytonu gelin arabası gibi süsleyen damat, kız evinde bu şekilde gitti.

Kız evinden eşini alarak çıkan damat, gelini doğruca faytona götürdü. Faytona binen gelin ve damat, yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaki damadın evine faytonla gitti. Bir atın arkasına bağlanan fayton asfalt yolda zaman zaman zorlansa da çevredekilerin de yardımıyla damadın evine ulaştı. Burada toplanan vatandaşların alkışları arasında faytondan inen Cansu-Kamil çifti, dualar eşliğinde evlerine girdiler.

Düğünlerinde güzel bir nostalji yapmak istediklerini kaydeden Cansu-Kamil Zeytun çifti, ‘’Düğünümüz herkesin aklında kalmasını istedik. Gerekli hazırlıkları yaptık ve böyle bir organizasyon yaptık. Kız evinden evimize faytonla gelmek bizim için de güzel oldu. Çevremizdekilerden olumlu tepkiler aldık. Düğünümüzde bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz’’ dediler.

Yorumlar

Osman Göbekli   -  Bağlantı 11 Temmuz 2017, 14:46

Habeş faytonu Tavas’tan Honaz’a neyle götürmüş?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı