REKLAMI GEÇ

Kocabaş’a modern düğün salonu

Kocabaş’a modern düğün salonu

Honaz’ın Kocabaş Mahallesi’nde bulunan düğün salonunu baştan aşağı yenileyen Honaz Belediyesi, vatandaşların kullanımına sundu.

Emrah Varol / DENİZLİHABER / 5 Ekim 2017 Perşembe, 11:05

Honaz Belediyesi ilçe merkezinin yanı sıra diğer mahalledeki çalışmalarına devam ediyor. Honaz’a yapılan düğün salonunun kullanımında yaşanan rahatlığın ardından bir benzerini Kocabaş Mahallesi’nde yapmak isteyen belediye ekipleri çalışma başlattı. Bu kapsamda çalışma başlatan ekipler, Kocabaş Mahallesi’nde bulunan düğün salonunu baştan aşağı yeniledi. Oldukça eski olan binayı elden geçiren Honaz Belediyesi ekipleri, yaptıkları çalışmaların ardından bina modern bir görünüme sahip oldu.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ‘’Kocabaş Mahallemiz Belediye Düğün Salonu modern görünümüne kavuştu. Gelişen ve büyüyen ilçemizde, vatandaşlarımızın düğün ve özel günleri ile sosyal ve kültürel etkinliklere de ev sahipliği yapacak olan Kocabaş Belediye Düğün Salonumuzu, baştan aşağı yenileyerek modern hale getirdik. Halkımıza hizmetlerimiz artarak devam edecek inşaallah’’dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı