REKLAMI GEÇ

Akülü tekerlekli sandalye küçük kızın engellerini kaldırdı

Akülü tekerlekli sandalye küçük kızın engellerini kaldırdı

Honaz’da yaşayan ve bedensel engelli olan 7. sınıf öğrencisi Fatma Bayhan’a Honaz Belediyesi tarafından akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Mutluluğu gözlerinden okunan küçük kız, duygularını ifade etmekte zorlandı, hayatını kolaylaştıran yardım için teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2017 Perşembe, 13:28

Honaz Belediyesi, ilçede yaşayan engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Karaçay Mahallesinde ikamet eden doğuştan engelli Fatma Bayhan’a akülü tekerlekli sandalye hediye eden belediye, küçük kızın hayatını kolaylaştırdı.

“ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ”
Engelsiz bir Honaz hedeflediklerini ve bunu gerçekleştirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “İlçemizde yaşayan engelli vatandaşlarımıza desteğimiz artarak devam edecek. Biz sadece bu konuda değil, her konuda vatandaşlarımıza yardımcı olmak istiyoruz” diye konuştu.

DUYGULARINI İFADE ETMEKTE ZORLANDI
Honaz Belediye Başkan Yardımcısı Necip Ayar tarafından bedensel engelli ortaokul 7. sınıf öğrencisi Fatma Bayhan’a akülü tekerlekli sandalyesi teslim edildi. Teslim sırasında duygulandığı gözlenen küçük Bayhan, “Sayın Başkanımız Turgut Devecioğlu’na ve belediye çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Şu an yaşadığım mutluluğu anlatamam. Artık okuluma daha rahat gidip geleceğim. Allah razı olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı