REKLAMI GEÇ

Honaz’da sünnet şöleni

Honaz’da sünnet şöleni

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından ilçelerde başlatılan sünnet organizasyonlarına Honaz’da devam edildi. İlçede bulunan 33 çocuğun sünnet işlemleri Honaz Devlet Hastanesi’nde yapılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ağustos 2017 Perşembe, 10:40

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından ilçelerde başlatılan sünnet organizasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Kale, Beyağaç ve Çal’dan sonra şimdi de Honaz’da 33 çocuğun sünnet işlemleri başlatıldı.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk Honaz Kaymakamı Zafer Öz ve Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’yla birlikte sünnet olan çocukları serviste ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Honaz Belediyesi tarafından çocuklara saat hediye edilirken, Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından çocuklara “Cesaret Diploması” verildi.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk kadrosunda Üroloji ve Çocuk Cerrahı bulunmayan Kale, Beyağaç, Çal ve Honaz’da toplamda 132 çocuğun sünnet işlemlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Öztürk, “ 2015 yılında ilçelerde başlattığımız sünnet etkinlikleri her yıl çığ gibi büyüdü. Kaymakamlıklarımızın, Belediyelerimizin ve ilçede bulunan hayırsever vatandaşlarımızın destekleriyle sünnet işlemlerini organizasyona çevirerek şölen havasında gerçekleştirdik. İlçede yaşayan vatandaşlarımız merkez hastanelere gelmeden sünnet işlemlerini gerçekleştirebildi. Bugün burada da Honaz Kaymakamımız Zafer Öz ve Honaz Belediye Başkanımız Turgut Devecioğlu’yla birlikte 33 çocuğumuzun sünnet etkinliğine katıldık. Ben kendilerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. İnşallah seneye de sünnet organizasyonlarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı