REKLAMI GEÇ

Yüksek okul öğrencilerinden örnek kampanya

Yüksek okul öğrencilerinden örnek kampanya

Pamukkale Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projelerine bir yenisini daha ekleyerek küçük kardeşlerine duyarsız kalmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mart 2017 Cumartesi, 10:04

 

PAÜ Honaz Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Temsilciliği ve Öğrenci Toplulukları, ilköğretim okullarına yönelik bir süre önce başlattığı “Bir Destekte Sen Ol” adlı okul malzemesi yardım kampanyası kapsamında Honaz İlçesinin Akbaş Mahallesi Akbaş İlkokulunu ziyaret etti.

PAÜ Honaz Meslek Yüksek Okulu öğrencileri başta olmak üzere, üniversite personeli, esnaflar ve ilçe halkının desteği ile gerçekleştirilen sosyal sorumluluk çalışması kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Honaz Akbaş İlkokuluna yapılan kırtasiye malzemeleri yardımının yanısıra öğrencilerle yüz boyama, futbol ve gitar eşliğinde müzik etkinlikleride düzenleyen Honaz Meslek Yüksek Okulu öğrencileri, miniklerle eğlenceli dakikalar geçirdiler.

Honaz Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Temsilcisi ve aynı zamanda topluluk başkanı da olan Savaş İnce, tüm arkadaşları ile birlikte sosyal sorumluluklarının bilincinde olduklarını ve bu gibi etkinliklere devam edeceklerini belirterek, yardım toplama sürecinde büyük katkıları olan başta Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’na, çevre esnaflara, ilçe halkına ve tüm öğrenci arkadaşlarına teşekkürü bir borç bildiklerini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı