REKLAMI GEÇ

Eczacıbaşı’ndan Kaklık Mağarası’na Övgü

Eczacıbaşı’ndan Kaklık Mağarası’na Övgü

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Denizli’nin Honaz İlçesinde bulunan Kaklık Mağarasını ziyaret etti. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in de hazır bulunduğu ziyaret sırasında mağaraya olan hayranlığını dile getiren Eczacıbaşı, gerçekleştirilen çalışmalara övgüler yağdırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2019 Perşembe, 18:10

Türkiye’nin önemli işadamlarından olan Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, yeraltındaki Pamukkale olarak adlandırılan Kaklık Mağarası’nı ziyaret etti. Mağarayı çok beğendiğini belirten Eczacıbaşı, “Burası çok güzel bir yer. Bu gibi tarihi ve kültürel değerlere sahip çıkılması beni çok mutlu etti. İş dünyamızı Kaklık Mağarası’nı sahip çıkmaya davet ediyorum” dedi.

Bülent Eczacıbaşı’nın Kaklık Mağarasını ziyaretinden dolayı mutlu olduklarını belirten Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’te yaptığı açıklamada “İş dünyasının duayenlerinden Sayın Eczacıbaşı’nın Kaklık Mağaramızı ziyareti ve gerçekleştirdiğimiz düzenlemeler hakkındaki düşünce ve sözleri için çok teşekkür ediyorum. Honazımızı her alanda olduğu gibi, tarihi ve kültürel değerlerini de en iyi şekilde tanıtmak ve gelecek nesillere aktarmak anlamında Honaz Belediyesi olarak çalışmalarımızı arttırarak sürdüreceğiz.” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı