REKLAMI GEÇ

Genç dağcı kalbine yenildi

Genç dağcı kalbine yenildi

Denizli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü’nün (DENDAK) düzenlediği Honaz Dağı tırmanışına İzmir’den katılan 31 yaşındaki Okan Uysal, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Genç dağcının kurtarılması için İzmir’den ambulans helikopter de çağrıldı ancak Okan Uysal, yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Nisan 2015 Pazar, 14:32

Denizli Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü’nün (DENDAK) düzenlediği Honaz Dağı tırmanışı daha başlamadan üzücü bir olayla sonuçlandı. Tırmanışın başlayacağı Aydınlar Köyü yakınlarındaki Uyuzpınarı mevkiine saat 12:30 sularında traktörlerle gelen dağcılar arasında bulunan 31 yaşındaki Okan Uysal, fenalaştı.

DENDAK üyeleri arasında bulunan 2 doktor ve 4 hemşirenin müdahale ettiği genç için İzmir’den de ambulans helikopter çağrıldı.

Yürüyüşe İzmir’den gelen ekiple birlikte katıldığı öğrenilen Okan Uysal tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ambulans helikopter olay yerine ulaştığında Uysal yaşamını yetirmişti. Genç dağcının kalp krizi geçirdiği belirtildi.
 

Yorumlar

Gülamin Akçalı   -  Bağlantı 5 Nisan 2015, 22:36

Okana allahtan rahmet ailesine,sevenlerine ve dağcılık camiasına başsağlığı diliyorum.

Vedat Ülkerlioğlu   -  Bağlantı 5 Nisan 2015, 21:57

Denizli’de ambulans helikopter yok mu İzmir’den geliyor? Bu ayıp bize yüzyıl yeter eğer yoksa.Siz gazeteciler bu sorunu haberleştirirseniz iyi olur o helikopter bir gün hepimize gerekebilir.

zeki akakça   -  Bağlantı 5 Nisan 2015, 18:54

İzmirli dağcı Okan Uysal’a rahmet, ailesi, sevenleri ve arkadaşlarıyla dağcılık camiasına başsağlığı dilerim…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı