REKLAMI GEÇ

Gül Sokak’ta adına yakışır düzenleme

Gül Sokak’ta adına yakışır düzenleme

Honaz’da ilk dönem belediye başkanlığı görevini başarıyla tamamlayan ve 2. dönem başkanlığı yürütmekte olan Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilçenin özüne yakışır görünüme kavuşması için çalışmalar yürütüyor.

/ DENİZLİHABER / 16 Temmuz 2009 Perşembe, 17:39

Honaz ilçesinin tüm sokaklarını yeniden düzenlemek için kolları sıvayan ve hizmetlerini sürdüren Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, geçtiğimiz günlerde Honaz Yeni Mahalle Gül Sokak’ta çalışma yaptıklarını ve yolun kötü görünümden kurtarılarak rahat ve huzur içinde kullanılabilen bir yol görünümüne kavuşturduklarını belirtti. Başkan Devecioğlu; “Hizmette marka olma yolunda bir çalışma sergilemenin ötesinde bizler halkımızın refahı ve rahatı için çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğimiz günden bugüne yolların açılıp yapılmasını önceliğimiz kabul ederek çalışmalarımıza başladık. Düzenlenmeyen mahalle, cadde ve sokakların yapımına devam ediyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Devecioğlu yeni yapılan yol çalışması hakkında ise şunları söyledi; “İlçemiz yeni mahalle gül sokakta bir çalışma gerçekleştirdik. Ortaya koyduğumuz çalışmayla Gül sokak’a bordür taşı ve kilit parke taşı döşemesi yaptık. Gül sokağın atıl görünümden ve terkedilmiş havasından kurtulmasını sağladık. Bizim için önemli olan sadece merkezi yerlerin değil Honaz’ın tüm sokaklarının aynı güzellikte olması, aynı düzeyde hizmetten faydalanmasıdır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı