REKLAMI GEÇ

Honaz Belediye Başkanı CHP’li Kepenek, yaptırdığı evle ilgili sosyal medyadan para kaynağını açıkladı

Honaz Belediye Başkanı CHP’li Kepenek, yaptırdığı evle ilgili sosyal medyadan para kaynağını açıkladı

Göreve başlamasının ardından belediye bilançosunu binaya astırdığı afişle duyuran Honaz’ın CHP’li Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, sosyal medya hesabından yaptırdığı evle ilgili kaynağı nereden bulduğunu açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Ocak 2021 Pazar, 14:49

Honaz’da yenilenen seçimler sonrasında 2 Haziran 2019’da seçimi kazanan, bir yıl sonra belediye binasına astığı afişle bilançosunu halka duyuran CHP’li Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, bu kez de ilçesine yaptırdığı evle ilgili kaynağını açıkladı.

Denizli kent merkezinde yaşadığı için zaman zaman eleştirilerin hedefi olan Kepenek, ilçesinde yaşamak için ev inşaatına başladı.

Kepenek, sosyal medya hesabından evi hangi kaynakla yaptığını açıkladı. Kepenek, belediyenin bütçesinin şeffaf olacağı sözünü verdiğini hatırlatarak, yöneticilerin de hesap verebilir olması gerektiğini belirtti. İlçeye taşınma kararı aldıklarını söyleyen Kepenek, inşaatı nasıl yaptırdığı ile ilgili şu bilgileri paylaştı:
“27 yıllık memuriyetten emekli oldum ve 140 bin TL ikramiye aldım. 2016 model Passat marka arabamı sattım 240 bin TL. Eşimin Clio 2013 model arabayı sattık 105 bin TL. Eşimin birikimi olan 100 bin TL vadeli birikimini harcadık. Honaz Ziraat Bankası’ndan 150 bin TL tüketici kredisi kullandım, 54 bin TL tarımsal kredi kullandım, eşim 92 bin TL tüketici kredisi kullandı. Maaşım 10 bin 6 TL. 4 bin 660 TL emekli maaşım ve eşimin 5 bin TL maaşı ile inşaatımı yapıyorum. Bahçelerimden sattığım ürünler de ek katkı oldu. Kira gelirlerim de aylık harcamalarımıza yetiyor.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı