REKLAMI GEÇ

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek isyan etti

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek isyan etti

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’ten sert tepki. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ve isyan eden Başkan Kepenek, eski belediye başkanı Turgut Devecioğlu’nu belediye işçilerini gaza getirmek ve işsiz bırakmakla suçladı, “Görevine itaat etmeyen, dürüst olmayan elbet sonucuna katlanır” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Eylül 2019 Pazar, 11:05

31 Mart ve 2 Haziran seçimlerinin ardından görevi kaybeden eski Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun paylaşımları dikkat çekiyordu.

Bu süreçte sessizliğini koruyan Belediye Başkanı Yüksel Kepenek sonunda isyan etti. Hem sürece, hem de belediye personeline yönelik sosyal medyadan paylaşım yapan Kepenek adeta isyan etti.

Turgut Devecioğlu’nun 15 yıl Honaz’ı yönettiğini belirten Başkan Kepenek, “15 yıl Honaz’ı yönet, tüm güç elinde olsun ama 31 Mart’ta kaybet, 2 Haziran’da belediye başkanları, bakanlar yanında olsun 2338 farkla yenil. Suçlusu ben olayım. Örgütüne ve partine hesabı ben mi vereyim. 2 kez yenildin suçlu ben miyim?” diye sordu.

Devecioğlu’nu belediye çalışanlarını yanlış yönlendirmekle suçlayan Kepenek, “Çalışanları gaza getir işsiz bırak suçlusu ben olayım. Varsa bildiğin yalanım lütfen açıkla. Efendi oldum, saygılı oldum ama anlamadınız. Halk sizden hesabını sordu. Yanlış yaparsam bana da sorsun. Seçim bitti bırakın çalışalım. Çalışanları gaza getirmeyin onlar senin değil devletin çalışanları. Görevine İtaat etmeyen dürüst olmayan elbet sonucuna katlanır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı