REKLAMI GEÇ

Honaz yeni tarım sezonu için hazırlanıyor

Honaz yeni tarım sezonu için hazırlanıyor

Honaz Belediyesi, tarımsal sulama konusunda yaşanabilecek sıkıntıları önceden bertaraf ederek, üreticilerin rahat ve kolay bir sezon geçirmesi için hazırlıklarını sürdürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Ocak 2020 Salı, 13:47

Honaz Belediyesi, üreticilerin yeni tarım sezonu öncesi sıkıntı yaşamaması için çalışmalarına devam ediyor. Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, konu ile ilgili yapılan toplantıda su tevzi memurlarıyla bir araya geldi ve ilçede bulunan su kanallarının temizliği, bakımı, yolların durumu, suyun kullanımı gibi konular masaya yatırıldı.

Sulama kanallarının temizliği ve bakımı konusunda daha fazla çalışma yapmaları gerektiğini söyleyen Başkan Kepenek, belediye olarak, üreticilerin en iyi şekilde kazanç sağlaması çalışma yapmaları gerektiğini belirterek, “Su kanallarının temizliği, bakımı, yolların durumu, suyun kullanımı ve diğer birçok konuda en ufak bir sıkıntıya mahal bırakmayacak şekilde yeni sezona hazır olmalıyız. Su kanallarının temizliği ve bakımının ardından diğer konularda da hassasiyetle durulacak ve üreticilerimiz mağdur edilmeyecek. Üreticilerimize yeni sezonda hayırlı ve bereketli işler diliyorum’’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı