REKLAMI GEÇ

Honaz’a kaymakam atandı

Honaz’a kaymakam atandı

Darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında görevden alınan Honaz Kaymakamı Turgut Gülen’nin yerine yeni kaymakam atandı. Tokat’ın Yeşilyurt ilçesinden gelen Kaymakam Uğur Tutkan Honaz Kaymakam vekili olarak göreve başladı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2016 Çarşamba, 14:10

15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında Denizli’de Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru ile Honaz Kaymakamı Turgut Gülen görevden alınmıştı. Yapılan soruşturmanın ardından Beyru tutuklamış, Gülen ise denetimli serbestlik kapsamında bırakılmıştı.

denizli-pamukkale-hoz-kaymakamlari-aciga-alindi-anons

Görevden alınan Honaz Kaymakamı Turgut Gülen’in yerine Uğur Tutkan atandı. Tutkan, Honaz Kaymakam Vekili olarak görevine başladı.

denizli-honaz-kaymakamligi-denetimli-serbestlik-anons

UĞUR TUTKAN KİMDİR?
9 Ekim 1989’da doğdu. 2007 yılında Bodrum Lisesi’nden mezun oldu. 2011 yılında da Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nü bitirdi. 2012 yılında İçişleri Bakanlığı’na kaymakam adayı olarak girdi. Burdur/Bucak ve Antalya/Elmalı ilçelerinde Kaymakam Refikliği vazifesini ve akabinde Yozgat’ta teftiş stajını tamamladı. 2013-14 yılları arasında İngiltere’nin Porstmouth Üniversitesi’nde “Mülki İdare ve Basın” kanunu üzerinde yüksek lisansını tamamladı. Kaymakam Tutkan yurtdışı sonrası 08.10.2014 yılında Trabzon’un Maçka ilçesine ardından da 07.08.2015 tarihinde de Tokat’ın Yeşilyurt ilçesine Kaymakam Vekili olarak atandı. Kaymakamlık kursunu tamamlayan Tutkan, Honaz’a Kaymakam vekili olarak atandı.
Tutkan, Dişhekimi Fatma Tutkan ile evli.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı