REKLAMI GEÇ

Honaz’da eski zabıta memuru, başkanın şoförü ve belediye çalışanı tarafından dövüldü

Honaz’da eski zabıta memuru, başkanın şoförü ve belediye çalışanı tarafından dövüldü

Honaz’da eski zabıta memuru, Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in şoförü ve bir belediye çalışanı tarafından darp edildiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Yaşananları değerlendiren Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, yargıdan gelecek karara göre gerekenin yapılacağını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Haziran 2020 Salı, 17:38

Honaz Belediyesi’nde zabıta görevlisi olarak çalışırken 2 Ocak’ta işten çıkan Mustafa Sarı (36), 13 Haziran Cumartesi günü kokoreç yemeye gittiği Honaz-Karakurt yolu üzerindeki bir iş yerinde 2 kişi tarafından darp edildi.
Zanlılar olay yerinden geldikleri otomobille kaçtı.

Başından ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Sarı, ağabeyi ile Denizli Devlet Hastanesi’ne giderek darp raporu alıp Kınıklı Karakolu’na şikayetçi oldu.

Sarı, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisini darp eden kişilerle yargı önünde hesaplaşacağını söyledi.

Honaz Belediye Başkanı’nın makam şoförü ile belediye çalışanın kendisini darp ettiğini iddia eden Sarı, yemek yediği sırada otomobilden inen 2 kişinin kendisini öldürünceye kadar dövdüğünü öne sürdü.

Sarı, “Ben 6 yıl belediyede çalıştım. Ocak ayından beni işten çıkarttılar. Kokoreç yemeye gittiğim mekanda arabayla gelen Mesut ile Ali araçtan inerek birden küfür etmeye başladılar. Ardından iki kolumdan tutup yola doğru çektiler. Gözüme ve vücudumun çeşitli yerlerine vurdular. Yere yatırıp tekmelediler. Ne olduğunu anlayamadım. Beni öldüresiye dövdüler. Bu kişilerle hiçbir sorunum da yok. Beni darp eden kişilerden birisi Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek’in şoförü, diğeri de sulama biriminde görevli bir personel. Neden bu saldırıya uğradığımı bilmiyorum. Beni darp ettikten sonra kaçarken bana tehditler savurdular. Beni ailemle de tehdit ettiler. Gereken müracaatları yaptım. Konunun peşini bırakmayacağım” dedi.

KEPENEK: KAVGA ADAMI OLMADIM, OLMAM
Yaşananları Denizli Haber’e değerlendiren Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, hiçbir zaman kavgadan yana olmadığını ve olmayacağını belirterek, kendisini de bu işin içindeymiş gibi gösterilmeye çalışıldığını söyledi.

Eski zabıta memurunun işten ayrılmasında da bir dahlinin ve tasarrufunun bulunmadığını belirten Kepenek, “Kendisi işten çıkış için babasıyla geldi, kıdem tazminatı ve ihbara ihtiyacı olduğunu söyledi. Kendisi çıkış yaptı. İşten çıkışı ile ilgili bir dahlim yok. Tüm hakları ödendi. Eski personel ile ilgili olumsuz bir algım ve yargım yok. Babasıyla da hala görüşüyoruz. Ekonomik krizden kurtulması için aldığı kararına saygı duydum ve bir hafta içinde haklarını ödedim” dedi.

Hiçbir zaman kavga adamı olmadığını ve olmayacağını dile getiren Kepenek, “Olay Honaz bölgesi dışında olmuş, basına yansıdığı gibi mi bunu da bilmiyorum. Karışan isimlerden birinin benim şoförüm olduğu doğrudur. İfade vermiş ve bir anda kendisini ortamın içinde bulduğunu söylemiş. Ben de kendisiyle görüştüm, herhangi bir eylemde bulunmadığını ve araçla geçerken bir anda önünde bulduğunu, kendisinden önce kavganın başladığını ifade etti” dedi.

KEPENEK: YARGI KARARINA GÖRE DEĞERLENDİRECEĞİZ
Bu tür olayların felsefesine ve yönetim anlayışına ters olduğunu anlatan Honaz Belediye Başkanı Kepenek, “Yargıdan gelecek duruma göre olaya karışanlarla ilgili gerekenler yapılacak. Şu anda bir tasarrufta bulunmam yargısız infaz olur. Çünkü ben de net olarak yaşananları bilmiyorum” dedi.

Yorumlar

Karatekeli   -  Bağlantı 17 Haziran 2020, 14:46

Turgut başkana adam dövüyor diye şikayet edenler değil mi bunlar??

Hakan G   -  Bağlantı 16 Haziran 2020, 23:55

Sn Başkan ali kıran baş kesen,kralcı personel,makam şoförü,danışmanları bünyenizde barındırırsanız bir daha seçilemezsiniz.O kişilere derhal yaptırım uygulamalısınız.Honaz halkı bu tür davranışlardan bıktığı için sizi seçmişti.Oysa…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı