REKLAMI GEÇ

Honaz’da girişimcilik eğitimi verilecek

Honaz’da girişimcilik eğitimi verilecek

Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Honaz Esnaf Odası Başkanlığı, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Projesi için işbirliği protokolü imzaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ağustos 2014 Çarşamba, 10:31

Kendi işini kurmak isteyenlere yönelik düzenlenecek Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Projesi’nin imza töreni Denizli Çalışma ve İş Kurumu İl Müdür Vekili Ahmet Sert ile Honaz Esnaf Odası Başkanı Kasım İncekara arasında imzalandı.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Projesi kapsamında 250 kişiye 10 grup halinde eğitim verilecek. Her grup 25 kişiden oluşacak, iki grubun eğitiminin tamamlanmasından sonra diğer grupların eğitimine başlanacak. Katılımcılara iş kazası ve meslek hastalığı ve Genel Sağlık Sigortası primi yatırılacak ve günlük 20 TL cep harçlığı verilecek.

Girişimcilik eğitimine katılmak isteyenler arasından 28 Ağustos Perşembe günü saat 09:00’da İŞKUR İl Müdürlüğünde seçme yapılacaktır. Seçmenin ardından ilk iki grubun eğitimine 1 Eylül Pazartesi günü Honaz Çok Programlı Lisesi’nde başlanacak.

Yorumlar

derya   -  Bağlantı 11 Eylül 2014, 11:57

iyi gunler ben tavas kızılcabolük m.h. oturuyorum tavasda bana uygun iş olursa calışabilirim. lise mezunuyum 28 yasındayım

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı