REKLAMI GEÇ

Honaz’da kayıp gençler olayında gözaltı sayısı 3’e yükseldi

Honaz’da kayıp gençler olayında gözaltı sayısı 3’e yükseldi

Honaz’da, 30 Haziran’da Soner Kızılırmak (36) ile 18 Ekim’de Murat Uğur Pınarbaş’ının (29) kaybolmasının ardından öldürmüş olabilecekleri iddiasıyla başlatılan soruşturmada gözaltına alınanların sayısı 3’e yükseldi. Fatih B.nin ardından bu kişiyle irtibatta oldukları ileri sürülen R.Ç. ve M.K. da yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Aralık 2017 Çarşamba, 12:30

Honaz’da, geçen 30 Haziran’da kaybolan Soner Kızılırmak ve daha sonra aynı şekilde 18 Ekim’den itibaren haber alınamayın Murat Uğur Pınarbaş’ın öldürüldüğü iddiaları üzerine Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, katil zanlısı olduğu ileri sürülen F.B.’nin yakalanması için çalışma başlatmıştı.

ÖLÜM LİSTESİ İDDİASI
Daha önce bir suçtan dolayı cezaevine giren F.B.’nin Azerbaycan vatandaşı olan eşiyle görüştüğü ileri sürülen 8 kişi olduğunu duyduğu, bu kişilere karşı öfke beslediği ve ölüm listesi yaptığı iddia edilmişti. Kayıp Pınarbaş ile Kızılırmak’ın da F.B.’nin yaptığı iddia edilen 8 kişilik ölüm listesinde yer aldığı ileri sürülmüştü.

ZANLIYLA BİRLİKTE GÖRÜLMÜŞLERDİ
Geçtiğimiz günlerde Honaz ilçesi Akbaş Barajı yakınlarındaki ormanlık alanda Murat Uğur Pınarbaş’a ait cep telefonu bulundu ve deneyimli polislerden oluşan özel ekip, Ankara’dan getirilen ceset arama köpekleriyle bölgede arama çalışması yaptı. Ancak günler süren arama çalışmalarında kayıplara ait herhangi bir iz bulanamadı. Özel ekip tarafından otelde yakalanıp, gözaltına alınan ve cinayet şüphelisi olduğu iddia edilen F.B. ile kayıp Murat Uğur Pınarbaş’ın kaybolmadan önce en son birlikte görüldükleri belirlendi.

FATİH B. OTELDE YAKALANMIŞTI
Operasyonlar için oluşturulan özel ekip, Fatih B.’yi il merkezinde bir otelde pazar günü gözaltına aldı. F.B.’nin polise kayıplarla ilgili bilgisinin olmadığını söylediği, ancak gözaltı süresinin ise uzatıldığı öğrenildi.

GÖZALTI SAYISI 3’E YÜKSELDİ
Operasyonlar kapsamında çok sayıda kişinin ifadesine başvuran özel ekip, elde edilen bilgiler ışında Fatih B. ile bağlantıları olduğu iddiasıyla iki kişiyi daha gözaltına aldı. Fatih B. ile birlikte R.Ç. ve M.K.nın da sorguları sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı