REKLAMI GEÇ

Honaz’da kayıp gençlerden iz aranıyor

Honaz’da kayıp gençlerden iz aranıyor

Honaz’da iki gencin kaybolması, ardından da 8 kişilik bir ölüm listesinin olduğunun öne sürülmesi tüm gözleri Honaz’a çevirdi. Kayıp gençler ile ilgili umut her geçen gün azalırken, Ankara’dan getirilen kadavra köpekleri bölgede arama yapılıyor. Aramalar, Murat Uğur Pınarbaş’ın telefonunun bulunduğu bölgede yoğunlaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2017 Pazartesi, 11:37

Honaz’da, geçen 30 Haziran’da Soner Kızılırmak (36), 18 Ekim’de de arkadaşı Murat Uğur Pınarbaş’ın (29) ortadan kaybolmasının ardından tüm gözler bu ilçeye çevrildi. Kaybolan iki arkadaşın öldürüldüğü iddia edilirken, kayıp gençlerin ailesi katıldığı televizyon programında oğullarının bir süre önce ortadan kaybolan F.B. tarafından öldürüldüğünü ileri sürünce, ilçede ceset arama çalışması başlatıldı.

Geçtiğimiz hafta içinde itfaiyenin sualtı arama ekipleri, Honaz çevresindeki göletlerle kayıp iki kişinin cesetlerini aradı. Göletteki aramadan sonuç çıkmadı, ancak ormanlık alanda Murat Uğur Pınarbaş’a ait cep telefonu bulundu.

Bu arada F.B.’nin 8 kişilik bir ölüm listesi yaptığının ileri sürülmesi, olayı farklı bir boyuta taşıdı. Emniyet, soruşturma için özel ekip oluştururken, arama çalışmaları da yoğunlaştı.

ANKARA’DAN KADAVRA KÖPEKLERİ GETİRİLDİ
Bölgede kayıp gençlerden bir iz aranırken, bu sabah farklı bir gelişme daha yaşandı. Soruşturma için oluşturulan özel ekip, Ankara’dan ceset arama konusunda eğitimli olan kadavra köpekleri getirdi.

Murat Uğur Pınarbaş’ın telefonunun bulunduğu bölgede yoğunlaşan çalışmalarda kadavra köpekleri iz aramaya başladı. Bölge, jandarma ekipleri tarafından tamamen çevrelendi, belediye ekipleri de yakında bulunan gölde de çalışmalarını sürdürüyor.

CANLI YAYINLANIYOR
Honaz’da gerçekleştirilen kayıp gençlerin aranmasıyla ilgili çalışmalar, bir televizyon programında da canlı olarak yayınlanıyor. Kayıp gençlerin aileleri de çalışmaları katıldıkları bu programda canlı olarak izliyor.

EŞİYLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ DÜŞÜNDÜĞÜ KİŞİLERİ LİSTEYE ALDI İDDİASI
Bir suçtan dolayı cezaevine giren F.B.’nin Azerbaycan vatandaşı olan eşiyle görüştüğü ileri sürülen 8 kişi olduğunu duyduğu, bu kişilere karşı öfke beslediği ve ölüm listesi yaptığı iddia edildi. Kayıp olan Pınarbaş ile Kızılırmak’ın da F.B.’nin yaptığı iddia edilen 8 kişilik ölüm listesinde yer aldığı ileri sürüldü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı