REKLAMI GEÇ

Honaz’da kayıp iki gençten iz yok

Honaz’da kayıp iki gençten iz yok

Honaz’da, 30 Haziran’da Soner Kızılırmak (36), 18 Ekim’de de arkadaşı Murat Uğur Pınarbaş’ın (29) ortadan kaybolmasının ardından başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor, ancak bir iz bulunamıyor. Son olarak Baklankuyucak Mahallesi sınırlarında kalan Çayırboğazı-İkiztepe Deresi mevki ile Dazlak tepe mevki arasında yer alan yaklaşık 5 kilometre karelik alan tarandı, bir sonuç alınamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2017 Perşembe, 18:08

Uzun süredir kamuoyunu meşgul eden olaylardan biri olan “Honaz kayıp gençler davası”nda soru işaretleri bir türlü aydınlatılamıyor.

30 Haziran’da Soner Kızılırmak’ın ortadan kaybolmasıyla başlayan sır dolu süreç, 18 Ekim’den itibaren arkadaşı Murat Uğur Pınarbaş’tan ta haber alınamamasıyla gündemin ilk sırasına oturdu.

Ulusal kanalların da bir anda ilgisini çeken olaylar, sabah programlarının değişmez konusu haline geldi, canlı yayınlarda gençlerin cesetleri arandı, Ankara’dan kadavra köpekleri getirildi.

Ancak, yapılan tüm çalışmalara rağmen kayıp gençlerin izine rastlanılamadı.

POLİS TARAMAYI GENİŞLETTİ
Kayıp gençlerin bulunması için çalışmalarını daha geniş bir alana yayan Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Baklankuyucak Mahallesi sınırlarında kalan Çayırboğazı-İkiztepe Deresi mevki ile Dazlak tepe mevki arasında yer alan yaklaşık 5 kilometrelik alanı taradı.

Çok sayıda ekibin görev aldığı tarama çalışmalarından da Soner Kızılırmak ve Murat Uğur Pınarbaş’tan bir ize rastlanamadı.

EMNİYET’TEN SORUŞTURMAYA İLİŞKİN AÇIKLAMA
Tarama çalışmalarında gelinen aşamayla ilgili bilgi paylaşan Denizli Emniyet Müdürlüğü, soruşturmaya ilişkin de bilgi verdi.

İki gencin kaybolmasıyla ilgili bağlantıları olduğu düşünülen Fatih B. ile irtibatlı olduğu M.K. ve R.Ç.nin gözaltına alındığını bildiren polis, Fatih B.nin adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını, M.K. ile R.Ç.nin de savcılık tarafından serbest bırakıldığını bildirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı