REKLAMI GEÇ

Honaz’da şeffaf belediyecilik

Honaz’da şeffaf belediyecilik

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, geride bıraktıkları 1 yıllık sürecin göstergesi olan belediyenin gelir-gider tablosunu belediye binasına astı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Haziran 2020 Çarşamba, 12:00

2 Haziran 2019’da gerçekleştirilen ikinci seçimle göreve gelen Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, 1 yıllık sürede belediyenin gelir-giderleri, önceki dönemden kalan borçlar ile anlık borçların dökümünün yer aldığı afişi belediye binasının ön cephesine asarak Honaz halkının bilgisine sundu.

Başkan Kepenek, halkın huzuru ve refahı için daha yaşanabilir bir Honaz hayali ile teslim aldıkları görevi şeffaf ve sosyal belediyecilik sözünü tutarak sürdürdüklerini belirterek, “Belediye Başkanlığı görevine geldiğimiz günden bugüne şeffaf ve halkçı belediyecilik anlayışı ile 1 yıllık süre zarfında neler yaptık, nasıl bir mesafe kat ettik ve belediyenin şu anki durumu ile ilgili bilgileri kamuoyunun bilgisine sunduk. Göreve başladığımız günden bugüne halka açık bir şekilde gerçekleştirdiğimiz meclis toplantılarımızda gelir gider tablomuzu paylaştık. 1 yıllık süre zarfında yaptığımız çalışmaları 3’er aylık dönemlerde çıkardığımız bültenlerin yanı sıra sosyal medya hesaplarımızdan da paylaştık. Gelir-gider tablomuzu belediyemizin ön cephesine asarak halkın takdirine sunduk. Şeffaf belediyecilik anlayışı ile çalışmalarımızı ve bu gibi paylaşımlarımızı yapmaya devam edeceğiz“ diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı