REKLAMI GEÇ

Honaz’da seyyar satıcılarla mücadele

Honaz’da seyyar satıcılarla mücadele

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, ilçede özellikle halkın yoğun olduğu bölgelerde sayıları gittikçe artan seyyar satıcılara göz açtırmayacaklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Şubat 2016 Cumartesi, 12:44

Ramazan ÇETİN/ (DHA)

Seyyar satıcılar tarafından güvensiz gıda ve benzeri ürünlerin satışının engellenmesini hedeflediklerini belirten Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, kaldırımı işgal ederek esnaflarla haksız rekabet içerisine giren seyyar satıcılara asla izin vermeyeceklerini vurguladı.

Başkan Devecioğlu, vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine denetimleri sıklaştırdıklarını belirterek, “Şartlar ne olursa olsun, seyyar satıcıların satış yapmasına izin vermeyeceğiz. Yasalar neyi emrediyorsa onu uygulayacağız. Amacımız, halkın sağlıklı ürün tüketmesi ve esnafın haksız rekabet nedeniyle zarar görmemesidir” dedi.

Devecioğlu, okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin sağlık ve güvenliği açısından da alınan bu önlemlerin devam edeceğini bildirdi. Okul çevreleri, çarşı meydanı ve organize sanayi bölgesindeki fabrikalar çevresinde gıda ve benzeri ürünler satan seyyar satıcıların satış yapmalarına izin verilmeyeceğini de belirten Başkan Devecioğlu, “Seyyar satıcıya geçit yok” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı