REKLAMI GEÇ

Honaz’da sokak köpekleri zehirlendi

Honaz’da sokak köpekleri zehirlendi

Honaz’da iki ayrı mahallede sokak köpekleri zehirlenerek öldürüldü. Sokak ortasında can çekişerek ölen köpeklerin zehirli yiyeceklerle öldürüldüğü ortaya çıktı. Hayvanseverler yaşananlara sert tepki gösterdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2020 Pazartesi, 11:43

Üzücü olay Honaz’da meydana geldi. Afşinbey ve Yeni Mahalle’de sokak köpeklerinin tek tek oldukları yere yığıldığını gören vatandaşlar duruma müdahale etmeye çalıştı. Ancak, ellerinden bir şey gelmedi.

İki mahallesi çok sayıda köpek benzer şekilde hayatını kaybedince hayvanseverler veteriner hekimi çağırdı. Veteriner hekimi yaptığı incelemede sokak köpeklerine zehirli yiyecek verilerek öldürüldüğünü belirledi.

BU CANİYİ BULUN
Yaşanan vahşetin ardından duruma hayvanseverler sert tepki gösterdi. “Bu hayvanlar size ne yaptı da öldürdünüz?” diye soran hayvanseverler, canilerin bir an önce bulunarak, cezalandırılmasını istedi.

Yorumlar

Mehmet   -  Bağlantı 28 Temmuz 2020, 12:11

Kardeşim bende honazın kızılyer mahallesi nde oturuyorum 8 yasşındaki çocuğumu köpekler yüzünden bakkala gönderemiyorum 1 evde 5 tane köpek var 5 de boş.sizlerin çocuğunun başına birşey gelse sokak köpeklerini hála severmiydiniz.kaç defa zabt söyldim

vatandaş   -  Bağlantı 27 Temmuz 2020, 13:36

bir canlının canını almak psikolojik bir hastalık olup kişilerin teşhis edilip en ağır cezayı almaları ve var ise üzerlerindeki taşıt sürüş ehliyetlerinin de iptal edilmesi gerekmektedir .Psikolojik rahatsızlığı olan kişilerin araç kullanmaları bile

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı