REKLAMI GEÇ

Honaz’da yerli fidelerin dağıtımı sürüyor

Honaz’da yerli fidelerin dağıtımı sürüyor

Honaz Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yerel Tohum Merkezi’nde üretilen fidelerin vatandaşlara dağıtımı sürüyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2020 Çarşamba, 17:22

Honaz Belediyesi tarafından hayata geçirilen en önemli projelerden biri olan Yerel Tohum Merkezi’nde üretim devam ediyor. Üretilen fidelerin halkla buluşturulmasının ardından büyük övgü alan projede 3. kez fide dağıtımı yapıldı.

Fide dağıtımının yapılacağını öğrenen vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren Yerel Tohum Merkezi’ne giderek sıraya girdi. Domates, biber, salatalık, kabağın da aralarında bulunduğu fideler vatandaşlarla buluşturuldu.

Yerel Tohum Merkezi’ni faaliyete geçirdikleri günden bu yana on binlerce fidenin vatandaşlarla buluşturulduğunu belirten Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “Üreten belediyecilik yapmak için göreve gelen bizler, bunu uygulamak için yoğun çaba içindeyiz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz Yerel Tohum Merkezi’nde on binlerce fide ürettik. Domates, biber, salatalık, kabak, patlıcan ve daha niceleri. Bu toprağın tohumlarını yine bu topraklarda işleyerek halkımıza dağıtıyoruz. 3.kez fidelerimizi halkımızla buluşturmanın gururunu yaşıyoruz. Emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Rafet   -  Bağlantı 21 Mayıs 2020, 09:57

Sadece domates vardı milleti kandırmayın sabahın erken saatlerinde rezil ettiniz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı