REKLAMI GEÇ

Honaz’da zabıtaya yeni araçlar

Honaz’da zabıtaya yeni araçlar

Honaz Belediyesi, ilçenin 22 mahallesinde zabıta hizmet ve denetimlerinin daha iyi yapılabilmesi için dört yeni araç aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Mart 2016 Cumartesi, 10:47

Honaz’ın geniş ve farklılıklar gösteren bir coğrafyaya sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, zabıta biriminin de ilçe sınırları içindeki tüm mahallelere ulaşarak, vatandaşların beklediği hizmeti vermenin çabasında olduğunu söyledi.

Zabıta hezmetlerinin iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında dört yeni araç satın aldıklarını kaydeden Devecioğlu, “Honaz Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüz, geniş bir alanda, birçok konuda görev ve sorumluluğa sahip. Honaz’da yaşayan hemşehrilerimize belediye zabıta hizmetlerinin ulaşması anlamında gereken hizmeti en iyi şekilde verebilmesi için 4 adet son model zabıta aracını belediyemize kazandırdık. Zabıta birimimiz güleryüzle hizmet anlayışı, hukukun ve mevzuatların verdiği yetkiler çerçevesinde kamu düzenini sağlamak ve vatandaşa en iyi hizmeti vermek için gayret göstermektedir. Bu hizmet anlayışı, deneyimli personelimiz ve teknik donanımızla hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı