REKLAMI GEÇ

Honaz’dan idam için 5 bin imza

Honaz’dan idam için 5 bin imza

Ulusal Parti tarafından terör örgütü elebaşıso Abdullah Öcalan’ın idam edilmesi için başlatılan kampanyada, Honaz’da 5 bin imza toplandı.

/ DENİZLİHABER / 23 Temmuz 2010 Cuma, 17:21

Ulusal Parti Genel Merkezi tarafından, terör örgütü elebaşısı Abdullah Öcalan’ın idam edilmesi için başlatılan imza kampanyası, Honaz’da, Ulusal Parti Honaz İlçe Başkanlığı tarafından yürütülüyor. Honaz da, kampanya için 5 bin imza toplandı. Kampanya çerçevesinde, Honaz teşkilatı da ilçe meydanında imza topladı. Bayanların daha çok ilgi gösterdiği imza kampanyasına katılan bazı bayanlar, “Şehitlerimize ciğerimiz dayanmıyor” diyerek kampanyaya destek verdi.

Ulusal Parti Honaz İlçe Başkanı Ali Kandemir de 40 ilde başlatılan imza kampanyasının çığ gibi büyüdüğünü belirterek, “Apo için idam cezası geri gelsin diyerek yola çıktık. Her gün ekranlarda izlediğimiz şehit cenazelerine yüreğimiz dayanmıyor. AKP’nin açılım kampanyası da Apo’nun serbest bırakılması için bir açılımdır. Sizler de görüyorsunuz vatandaş, halk, analar ve babalar attıkları imzalar ile Apo’nun asılmasını istiyor. Artık asın diyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı