REKLAMI GEÇ

Honazlı kadınlar sinemada buluştu

Honazlı kadınlar sinemada buluştu

Honaz Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle 22 mahalleden kadınları sinema etkinliğinde bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2020 Pazar, 15:31

Honaz Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle güzel bir etkinlik düzenledi. Daha önce hiç sinemaya gitmeyen kadınlar başta olmak üzere 22 mahalleden seçilen kadınlar sinemayla buluşturuldu. Sinema öncesi Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek ile birlikte yemek yiyen kadınlar, daha sonra sinemaya geçti.

Beyaz perdede oynayan ‘Eltilerin Savaşı’ filmini izleyen kadınlar etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, “8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutluyorum. Kadınların hakları için mücadele eden kadınlarımızı, evine ekmek götüren mücadele eden kadınları yürekten selamlıyorum. Kadınlarımız için ne yapsak az ancak onlarla güzel bir gün geçirmek istedik. 22 mahallemizden kadınlarımızla bir araya gelerek önce yemek yedik. Daha sonra birçoğu hiç sinemaya gitmemiş kadınlarımızın da aralarında olduğu kadınlarımızla filme gittik. Onlara güzel bir gün geçirtebildiysek ne mutlu bize. Belediye olarak sosyal projeler üretmeye, insanların kalbine dokunmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı