REKLAMI GEÇ

İmamoğlu’ndan Honaz’a otobüs hediyesi

İmamoğlu’ndan Honaz’a otobüs hediyesi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Honaz Belediyesi’ne otobüs hediye etti. Bağışlanan otobüs Honazlı vatandaşların kullanabilmesi için servise başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2020 Cumartesi, 10:47

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Honaz Belediyesi’ne otobüs hediye etti. Vatandaşların ilçede kurulan pazara ikamet ettikleri mahalleden rahatça ulaşabilmesi için bağışlanan otobüs servis olarak hizmete başladı.

Günün belli saatlerinde mahalleler ve ilçe merkezi arasında sefer yapan halk otobüsü vatandaşların Pazar alışverişine gitmesini kolaylaştırdı. Halk otobüsü ilçede pazar kurulmadığı günlerde ise ilçe içi ve mahalleler arası sefer yapacak.

Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hediyesi olan otobüsün hizmete başladığını belirtti.

Kepenek, “İlk servisini yapan otobüsümüz vatandaşların yolculuklarını kolaylaştıracak. Pazaryerimize gelmekte zorluk çeken, pazarda alışverişini yaparak evlerine gitmek isteyen hemşerilerimiz artık rahatlıkla yolculuk yapabilecek. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ediyorum ve otobüsümüzün ilçemize ve vatandaşımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı