REKLAMI GEÇ

Kaklık ve Kocabaş’a bisiklet yolları

Kaklık ve Kocabaş’a bisiklet yolları

Honaz Belediyesi, birçok ilçede bulunmayan bisiklet yollarını Kaklık ve Kocabaş mahallelerine yaparak, yetişkin ve çocukların bisikletlerini güvenli bir şekilde kullanmalarını sağladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ağustos 2015 Perşembe, 11:53

Honaz Belediyesi’nden birçok yerel yönetime örnek olacak uygulama. Honaz Belediyesi, Kaklık ve Kocabaş mahallelerinde, altyapı ile üstyapı çalışmalarını sürdürürken, çağdaş bir uygulamayı da gerçekleştirdi.

denizli-kaklik-kocabas-honaz-bisiklet-yolu-ic

Kaklık Mahallesi’nde 700 metre, Kocabaş Mahallesi’nde 490 metre uzunluğunda bisiklet ve yaya yolu yaparak hizmete sundu. Her iki mahallede çocuklar ve yetişkinler, yaz ayları boyunca bisikletleriyle güvenli bir şekilde yol aldı.

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, gönülde ne varsa onu hizmet olarak vatandaşa sunmanın çabası içinde olduklarını belirterek, “Honaz, mahalleleriyle birlikte mutlu çocukların, huzurlu insanların şehri olsun. Her şey daha yaşanabilir bir Honaz için. Bütün çabalarımız bunun gerçekleştirmek için” dedi.

denizli-kaklik-kocabas-honaz-bisiklet-yolu-ic-2

Honaz Belediyesi, daha önce de ilçe merkezinde Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde 1.260 metrelik yaya ve bisiklet yolunu hizmete sunmuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı