REKLAMI GEÇ

KEPENEK MAKAMINA DUALARLA OTURDU

KEPENEK MAKAMINA DUALARLA OTURDU

Yenilenen seçimler sonrasında Honaz’da ikinci kez seçilen CHP adayı Yüksel Kepenek, mazbatasını aldıktan sonra makamına geçti. Daha önce kayyum atanan belediyede devir teslim işlemi olmadı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Haziran 2019 Pazartesi, 17:52

Honaz’da daha önce 8 oy farkla kazandığı seçim sonuçlarının iptal edilmesinden sonra yeniden sandıkta kazanan bu kez oy farkını 2 binin üzerine çıkaran CHP’li Yüksel Kepenek, mazbatasını aldı ve Honaz Belediye Başkanlığı makamına geçti.
Mazbatasını aldıktan sonra ilk iş seçim çalışmalarında kendisine büyük destek veren ve önceki gün vefat eden CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’ın mezarını ziyaret eden Kepenek buradan Honaz Belediyesi’ne geçti.

Belediye Başkanı Kepenek’i Honaz Belediyesi personeli kapıda karşıladı. Beraberindeki kalabalık ile birlikte personelle tek tek tokalaşan Başkan Kepenek daha sonra makamına geçti. Başkan Kepenek burada dua etti  ve görevine resmen başladı.

Kısa süre makamında kalan Başkan Kepenek daha sonra belediye binası dışında kendisini bekleyen kalabalığın yanına gitti.

Burada kısa bir konuşma yapan Kepenek, saygı duruşunda bulundu. Kalabalığın hep birlikte İstiklal Marşı’nı söylemesinden sonra kısa bir konuşma yapan Başkan Kepenek, milletvekili Kazım Arslan’ı bir kez daha andı; “Keşke o da burada olsaydı” dedi.
Kalabalığa seslenen Kepenek, “Artık seçim geride kaldı. Honazımız için en güzelini yapmak için yola çıktık. Bu saatten sonra kimsenin kalbini kırmadan yolumuza devam edeceğiz” dedi.

İlçede görev yapan eski belediye başkanlarına yaptıkları hizmeler için teşekkür eden Kepenek daha önce belediye kayyuma bırakıldığı için bir devir teslim töreninde mührü devralmadı. Seçimin yenilenmesi nedeniyle arada geçen süre boyunca Honaz Belediyesi’ne Vali Yardımcısı Turan Atlamaz vekalet etmişti.

Yorumlar

basicman   -  Bağlantı 10 Haziran 2019, 19:36

tebrikler hayırlı olsun.esas görev ve sorumluluk şimdi başlıyor.eleştirerek ve yanlışları vurgulanarak alınan bu seçim sonucu halk,yeni dönemde dürüstlük,şeffaflık,adalet,hizmet bekliyor.örnek iyi olursa,türkiyede benzer seçim zaferleri çoğalacaktır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı