REKLAMI GEÇ

Mapus damında aşure

Mapus damında aşure

Denizli D Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumu, hükümlü ve tutuklulara aşure dağıttı. Aşure etkinliğinde cezaevi sakinlerine dini kitaplar da dağıtıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2014 Perşembe, 10:48

Denizli D Tipi Kapalı İnfaz kurumunda kalan hükümlü ve tutuklulara öğle yemeğinde, açık ceza infaz kurumunda kalan hükümlülere ise öğleden sonra yapılan programdan sonra aşure dağıtıldı. Etkinlikte Kurum Müdürü Hasan Dönmezkuş, Kurum ikinci Müdürleri Alim Akçay, İsmail Aydın, Erol Kaçar, Fazıl Demirel, Şaban Karadaş, Kurum İdare Memuru Gürsoy Uluçam da hükümlü ve tutuklularla bir araya geldi.

Kurum Müdürü Hasan Dönmezkuş, “Muharrem Ayının; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, dünya üzerinde barış, huzur ve mutluluk tohumlarının yeşermesine, gözyaşı, zulüm ve yaşanan olumsuzlukların sona ermesine vesile olmasını dilerim” dedi.

Programda Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından hükümlülere “Açıklamalı İbadet Rehberi”, “Din ve Samimiyet”, “Hz. Peygamber ve İnsan Onuru” ve Açıklamalı Büyük Dua Kitabı” hediye edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı