REKLAMI GEÇ

Miniklerden duygulandıran davranış

Miniklerden duygulandıran davranış

Kaklık Ortaokulu öğrencileri Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde terörle mücadele veren güvenlik güçlerine manevi destek vermek amacıyla onlara yazdıkları mektupları ve harçlıkları ile aldıkları çorapları yolladı. Askerlere gönderilen paketlere Honaz Belediyesi de katkı sağladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Haziran 2016 Perşembe, 14:07

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine bir destek de Kaklık Ortaokulu öğrencilerinden geldi. Örnek bir davranış sergileyen Kaklık Ortaokulu öğrencileri, Honaz Belediyesi’nin de katkılarıyla “devlet millet el ele” projesi gerçekleştirdi.

HARÇLIKLARIYLA HEDİYELER ALDILAR
Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri’nde terörle mücadele eden güvenlik güçlerinin yalnız olmadıklarını göstermek için harekete geçen öğrenciler, harçlıklarıyla çorap aldı. Hazırlanan hediye paketlerine Honaz Belediyesi de katkı sağladı.

EN ÖNEMLİSİ MEKTUPLARI
Küçük hediyelerin en anlamlısı da şüphesiz miniklerin kalplerinden geçenleri kağıda döktükleri mektuplar oldu. Her paketin içine yazdıkları mektupları koyan öğrenciler, sahiplerine ulaştırılmak üzere gönderdi.

TEK AMACIMIZ BİRAZ TEBESSÜM ETTİREBİLMEK
Kaklık Ortaokulu öğretmenlerinden Songül Tahtabaşı Aksoy, ülke olarak çok zor bir sınavdan geçtiklerini belirterek, “Biz de vatandaş olarak sorumluluk aldık. Operasyonlarda görev alan askerlerimize moral vermek amacıyla bir proje hazırladık. Öğrencilerimizin yazdıkları mektuplara harçlıklarıyla aldıkları çorapları, Honaz Belediye Başkanımız Sayın Turgut Devecioğlu’nun da katkıları ile hazırlanan havluları ekledik. Hediyelerimizi kargoladık. Umarız askerlerimizin yüzünde birer tebessüm oluşturabiliriz” dedi.

BU TÜR ADIMLAR ÇOK ÖNEMLİ
Güneydoğu Anadolu Bölgesi’ndeki asker ve polislere moral ve destek vermek amacıyla hazırlanan bu sosyal sorumluluk projesini sonuna kadar desteklediklerini ifade ederek Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “Bölgede güvenlik görevlilerimizin ne şekilde, hangi fedakârlıklarla mücadele ettiklerini görüyoruz. Kaklık Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından organize edilen bu çalışma eğitim ordumuzun Türk Silahlı Kuvvetlerine ve Emniyet teşkilatımıza bir selamıdır. Ülkemizin çeşitli bölgelerinde terör örgütüyle mücadele eden güvenlik güçlerimize miniklerimizle birlikte moral arz eden bir selam gönderdik. Bu etkinlik inşallah Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve emniyet güçlerimize bir moral ve başarı kaynağı olur. Güvenlik güçlerimizin terörün üstesinden geleceğine hiç şüphemiz yoktur” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı