REKLAMI GEÇ

Muhtar adayından örnek davranış

Muhtar adayından örnek davranış

31 Mart yerel seçimlerinde Honaz Afşinbey Mahallesi’nden muhtar adayı olan Osman Sarıçay, örnek bir davranışa imza attı. İlk ve orta öğretim öğrencilerine kitap hediye eden genç muhtar adayı, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Seçimi kazanmak kadar geleceğimiz olan çocuklara da sahip çıkmak boynumuzun borcudur” dedi.

Emrah Varol / DENİZLİHABER / 11 Şubat 2019 Pazartesi, 15:19

31 Mart yerel seçimleri öncesi muhtar adayları da sahaya çıkarak çalışmalara başladı. Honaz’ın Afşinbey Mahallesi’nde adaylığa soyunan 29 yaşındaki Osman Sarıçay oy verecek olanlara değil çocuklara verdiği hediyelerle gündemde. İlk ve ortaöğretime giden öğrencilere yönelik yüzlerce kitap tedarik eden ve seçim çalışmaları kapsamında çocuklara dağıtan Osman Sarıçay, yaptığı bu örnek davranışla büyük takdir topladı.

Seçimleri kazanmak kadar gelecek nesilleri de kazanmak gerektiğini ifade eden Sarıçay, “Honaz’ın güzel Afşibey Mahallesi’nde muhtar olmak için yola çıktım. Ben ve aza arkadaşlarımla mahallemize en güzel hizmeti yapmak için yoğun çaba göstereceğiz. Bunun için de mahallemizde kapı kapı dolaşarak kendimizi tanıtmaya ve anlatmaya çalışıyoruz. Hediye olarak da çocuk kitabı vermeyi düşündük. Çocuklar bizi geleceğimiz. Mahallemizin daha güzel olmasında onlara da büyük pay düşüyor. İnşallah bu kitapları okuyarak daha bilinçli bireyler olurlar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı