REKLAMI GEÇ

Nüfusu kadar çalışanı var

Nüfusu kadar çalışanı var

Honaz, Türkiye standartlarının üzerinde bir istatistik ile dikkat çekiyor. Honaz’ın mahalleleriyle birlikte 31 bin 500 nüfusu bulunurken, ilçe SGK Müdürlüğü’ne kayıtlı 30 bin 500 çalışan var.

Hüseyin Özgenç / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2014 Pazar, 09:50

Denizli’nin son yıllarda en hızlı gelişen ilçelerinin başında gelen Honaz’ın çalışan sayısı Türkiye standartlarının üzerindeki rakamlarıyla dikkat çekiyor. İlçe sınırları içinde 30 yıldan bu yana hizmet veren ve çevresinin sanayileşmesine de katkı koyan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikalarda çalışanların işlemlerinin Honaz’da yapılmasıyla ilçenin nüfusu ile çalışan sayısı neredeyse eşit.

Seçimden sonra bağlanan köy ve beldelerle birlikte nüfusu 31 bin 500’e ulaşan Honaz’da, Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) kayıtlı 30 bin 500 çalışan bulunuyor. Çalışanların tamamı Honaz’da oturmuyor ama ilçenin istatistiki verilerine önemli ölçüde katkı koyuyor.

GURUR KAYNAĞI
Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, bu durumun ilçeleri için bir gurur kaynağı olduğunu söyleyerek, “İlçemiz sınırları içindeki sanayileşmenin katkısı oldukça büyük. Bu rakamlar ilçemize gurur veriyor. Biz de hem Honazımıza hem de Denizlimize hizmeti aksatmadan sürdürmek için çalışıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı