REKLAMI GEÇ

Sınavda bayılan Selin kurtarılamadı

Sınavda bayılan Selin kurtarılamadı

Honaz’da, perşembe günü yapılan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında fenalaşan 14 yaşındaki Selin Efe, sevk edildiği İzmir’deki hastanede dün akşam yaşamını yitirdi. Menenjite yakalandığı ihtimali üzerinde durulan Selin’in ölümü, ailesini ve Honaz’ı yasa boğdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mayıs 2015 Cumartesi, 16:52

İrfan ÇAM/HONAZ (Denizli), (DHA)
Honaz’da TOKİ Ortaokulu sekizinci sınıf öğrencisi Selin Efe, geçen 30 Nisan’da, okulunda girdiği TEOG sınavında fenalaşarak bayıldı. 14 yaşındaki Efe, önce Honaz Devlet Hastanesi kaldırıldı. Efe, buradaki ilk müdahalenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yapılan müdahaleler ve kontrollerin ardından Efe, İzmir’e sevk edildi. İzmir’de yapılan müdahaleler rağmen genç kız kurtarılamadı ve dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Selin Efe’nin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılırken, menenjit olasılığı üzerinde duruluyor.

Kızları Selin’in ölümü Denizli’de bir tekstil firmasında konfeksiyon bölümünde çalışan anne Dilek Efe ve Honaz’da televizyon tamirciliği yapan baba Hüseyin Efe’yle birlikte Honaz’ı da yasa boğdu. Okuldaki arkadaşları gözyaşı dökerken, Selin’in cenazesi bu sabah Honaz Merkez Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazına Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Kaymakam Turgut Gülen, yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı