REKLAMI GEÇ

Yıllardır temizlenmemiş gibi…

Yıllardır temizlenmemiş gibi…

Honaz Belediyesi ekipleri Kocabaş Mahallesinde temizlik yaptı. Yıllardır belediye olan, son seçimde mahalle olarak Honaz’a bağlanan Kocabaşlılar, ilk kez bu kadar geniş kapsamlı temizliğe şahit olduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Eylül 2014 Çarşamba, 10:16

Kendisine yeni bağlanan mahallelere özel ilgi gösteren Honaz Belediyesi, temizlik işlerini bu kez Kocabaş’ta yaptı. Daha önce yeni bağlanan mahallelerin yol kenarlarındaki sokak aralarındaki yabani otlara kadar her türlü kötü görüntü yaratan çöpü temizleyen belediye, bu kez Kocabaş’a gitti.

Belediye ekipleri Kocabaş’ın bir ucundan girip diğerinden çıkarken, yıllardır belediye olan Kocabaşlılar ilk kez bu kadar geniş kapsamlı bir temizlikle karşılaştıklarını söylediler. Belediyenin çektiği fotoğraflara da Kocabaşlıların haklı sitemi yansırken, “Sanki yıllardır temizlenmiyormuş” yarımları yapımdı.

Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu ise, “Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğümüze baglı ekiplerimiz, Kocabaş Mahallemizde cadde ve sokak temizliği ile yabani ot kesim çalışmalarına hızla devam ediyor. Gayretimiz, daha temiz ve daha yaşanabilir bir Honaz için” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı