REKLAMI GEÇ

Asker uğurlama pikniğindeki facia, 11 yaşındaki Gülsüm ve 20 yaşındaki Tunahan’ı aldı

Asker uğurlama pikniğindeki facia, 11 yaşındaki Gülsüm ve 20 yaşındaki Tunahan’ı aldı

Kale’de geçen ay iki arkadaşın suda boğulmasının acısı dinmeden aynı ilçeden çok acı ikinci haber geldi. 11 yaşındaki yeğeni Gülsüm’ü kurtarmak için suya atlayan ve yeğeniyle can veren 20 yaşındaki Tunahan Nazalı, 15 gün sonra askere gidecekti ve aile arasındaki bu eğlence de bu yüzden düzenlenmişti. Dayı ve yeğenden geriye birlikte çekildikleri son fotoğraf kaldı,.

Ali İbileme / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2020 Perşembe, 21:03

Kale’de geçtiğimiz ay iki kuzen Muslugüme Mahallesi’nde balık tutmak için gittikleri derede akıntıya kapılıp boğularak hayatlarını kaybetmişlerdi. İlçenin bu kez farklı bir mahallesinden acı haber geldi. Kayıbaşı’ndaki Sazak Baraj Gölü’nün kıyısına piknik yapmaya giden ailenin günü kabusla sona erdi.

Göl kenarında yürüyen Sevil Kaynak Ortaokulu öğrencisi 11 yaşındaki Gülsüm Mayuk, dengesini kaybederek suya düştü. Yeğeninin düştüğünü gören 20 yaşındaki dayı Tunahan Nazalı, yeğenini kurtarmak için suya atladı ancak ikisi de boğularak hayatını kaybetti. Dayı-yeğenin su altındaki cansız bedenlerini Denizli Büyükşehir İtfaiyesi’nin balık adamları çıkardı.

BİRLİĞİNE KATILMAK İÇİN GÜN SAYIYORDU
Acı olayda hayatını kaybeden Tunahan Nazalı, askere gidecekti. Nazalı’nin birliğine katılmasına 15 gün kalmıştı. Yeğeni Gülsüm Mayuk, ailesiyle Denizli kent merkezinde yaşıyordu.

SON FOTOĞRAF
Dayısı askere gideceği için, ailesiyle birlikte memleketleri Kayıbaşı Mahallesi’ne gittiler. Asker ziyareti için toplanan aile, hep beraber baraj gölünün kenarına pikniğe gitmişti. Ve Dayı-yeğen, son olduğunu bilmeden bu fotoğrafı çektirmişti…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı